Bedømmelser

Kontorets åbningstider:

Kingosgade 13,
1818 Frederiksberg C

Mandag: kl. LUKKET
Tirsdag: kl. 14:30-17:00
Onsdag: kl. 14:30-17:00
Torsdag: kl. 14:30-17:00
Fredag: kl. LUKKET

Kontor tlf: 26 28 26 26

Mobil tlf: 26 28 26 26

E-mail: Aone@live.dk

Nykredit

Reg.: 4571

Reg.: 0001961162

Beståelsesprocent for sidste måned


78 % teori
68 % praksisk

Er du studerende?


Vi tilbyder nu studierabat!
Klik her for mere informnation
Vi Kører løbende Dag/Aften hold,

Hold start datoer:


25/10 kl. 17:00(Alm/kursus/intro)
01/11. kl. 17:00( Lyn/kursus/intro)
08/11. kl.17:00(Alm/kursus/intro)

Tusinde tak for den gode undervisning A One Køreskole.
Super forløb og engageret underviser.

Vil klart anbefale A One Køreskole
Ikke bare undervisning men også køretimer har været fantastiske.

TAK
Tak

Tusinde tak for klasse undervisning, aldrig har jeg set en kørelærer der er så frisk, fantastisk forløb hele vejen igennem

Tak A One Køreskole
BEDSTE KØRESKOLE I HELE DK UDEN TVIVL

Bedste køreskole i KBH hvor du er sikret et kørekort på rekord tid! Søde og glade kørelærer som giver den bedste teori samt køreundervisning du kan få i hele landet. Hvis du vil have kørekort på ingen tid kan kun og kun A one anbefales. Ingen andre end A one kan ;)

TUSIND TAK , HVEM KA - AONE KA!
Rigtig god køreskole med meget tilfredsstillende undervisning og dygtig lærer.
Kære A One Køreskole

Tusinde tak for e dejligt hurtigt forløb. Jeg har været meget tilfreds med jeres undervisning under hele forløbet.

De varmeste anbefalinger herfra

Mvh. Nikolaj
Jeg havde en super god oplevelse med både Rehman og Sohail til teori og bag rattet.

Nu med kørekort, takket være min fantastiske kørelærere!

Jeg følte mig helt tryg og i virkelig gode hænder gennem hele forløbet.

Verdens bedste kørelærere. Ikke en eneste køretime har været kedelig med Rehmans jokes og tophumør!

Jeg er så taknemmelig for at jeg valgte Rehman som min kørelærer, og A One køreskole fortjener helt klart en anbefaling herfra!

Tak til A One og særligt til dig, Rehman.
Den bedste kørelærer uden tvivl! Det så rart at kunne have en kørelærer man kan eniges godt med. Man lærer så meget, og føler sig virkelig trygt.!
Misba Farooq

Anbefaler køreskolen!!
Kender ikk køreskolen mht. Teori, da jeg kom fra en anden køreskole. Men i al den tid jeg har været der, har det været rigtig hyggeligt, sjovt og lærerigt.
Tusind tak til Rehman, for at hjælpe mig med at få kørekortet, som jeg ellers havde givet op på!!!

Mvh . Misbah
Man bliver nærmest mundlam, når man nu skal til at rose denne her fantastiske skole, Rehman og hans team! Igennem mit forløb er jeg behandlet godt, og man kan virkelig se hvor hårdt kæmper for sine elever. Han sørger for alle er med og på! Kemien mellem elverne og teamet er helt ubeskriveligt. Det som en lille familie på en eller anden mission. I denne her skole gange skal man ikke være bange for at udtale sig eller bange for at fejle. Rehman og teamet er der altid når som helst. Vil du bestå begge prøver første gang? Så tilmeld dig allerede nu!
Den bedste køreskole og kørelærer uden tvivl. Det har været en stor fornøjelse at have Rehman som kørelærer, altid smilende og i godt humør! Er meget glad for jeg valgte at tage kørekort hos A One, det var jeg ikke i tvivl om. A One kan helt klart anbefales.
Bedste køreskole uden tvivl, gør sit arbejde overraskende godt. Tusind tak til A one????
Den bedste køreskole jeg kunne forestille mig!
Jeg var meget nervøs for om jeg kunne lære at køre bil og få kørekort, og det havde afholdt mig i mange år fra overhovedet at prøve - det virkede som en helt umulig opgave. Men her gør de meget ud af at støtte, og udfordre, hver enkelt elev på en meget god pædagogisk måde så vi både lærer teorien virkelig grundigt, og lærer at det ikke er så svært at køre bil - man skal bare tænke kritisk og ikke tage nogle risiko.
Rehman og hans hold er nogle super kompetente undervisere.
A One - Køreskole er nok den bedste køreskole man finder i hele Danmark. Alt på skolen spiller max, og køreskolens kørelære gøre deres maksimum for, at man forstår det hele.
Kunne ikke have forestillet mig nogen bedre køreskole end A One.
Som 26-årig havde jeg nået at blive lidt nervøs for at komme bag rettet, men jeg kunne bare mærke en opbakning fra starten, hvor jeg fik at vide, at "selvfølgelig kunne jeg det". Det var så hyggeligt og trygt at lære at køre bil, hvilket jeg aldrig havde turde forestillet mig! Rehman er utroligt dygtig og sød. Jeg vil uden tvivl anbefale A One. 1000 tak til A One!
Er såå glad for at jeg skiftede over til A one. Lærerne er super dygtige og så bliver de ved med at kæmpe indtil du får styr på alt ????????
Bedste køreskole i dk hvor du er sikret et kørekort på rekord tid! Søde og glade kørelærer som giver den bedste teori samt køreundervisning du kan få i hele landet. Hvis du vil have kørekort på ingen tid kan kun og kun A one anbefales. Ingen andre end A one kan ;)
Aone er en køreskole der ikke bare giver dig en helt masse teori i hovedet for forventer at du bare lære det. Jeg har haft Rehman som kørelære gennem hele mit forløb og det har været en glæde og være elev i Aone køreskole. Når man er ude og køre så bliver man ikke råbt og skreget af men man får hjælp til sidste ende. Jeg kan Stærkt anbefale alle og enhver til og tage deres kørekort nede hos Aone. Så får man jo også Nørregade bolcher der er produceret i 1924. Alt i alt er det super hyggeligt og man lære alt der skal læres på rekord tid
*Bedste køreskole og bedste lærer !
Aone køreskole er med garanti den bedste køreskole. Du har kørekortet før du ved af det. Kørelærerene er de bedste, sjoveste og mest hjælpsomme personer. De gør alt for at man består. Ikke nok med det, så viser de engagement overfor eleverne, de kæmper for enhver elev og gør at man kan føle sig tryg.
Ikke alle steder får du en kørelærer der viser interesse i hvordan du klare det. Men det gør de hos Aone!
Bedste kørerlærer og de bedste lærer !!
Kan 100% anbefales!

A One Køreskole

Quick links:
Kontorets åbningstider:
Mandag: kl. 16:00-20:00
Tirsdag: kl. 15:00-18:00
Onsdag: kl. 16:00-20:00
Torsdag: kl. 16:00-20:00
Fredag: Lukket

Mobil tlf: 26282626
E-mail: Aone@live.dk
Kontakt os

Adresser: